​В Германии появилось здание с 30 тысячами деревьев на фасаде

​У Німеччині з'явився будинок з 30 тисячами дерев на фасаді

Архітектурне бюро Ingenhoven Architects реалізувало в Німеччині, в Дюссельдорфі, незвичайний проект - багатофункціональний комплекс Kö-Bogen II, який відрізняється вражаючими масштабами озеленення. На...

09.07.2020
1129
  • 1
  • 2

«О стройке» – інформаційний ресурс, що надає свіжі новини й аналітику нерухомості України. Огляд тенденцій будівництва й архітектури дозволяє тримати руку на пульсі галузі, що активно розвивається.
У рубриці «Будівництво та архітектура» зібрана інформація про проектування й будівництво будівель і споруд, їх реконструкції й реставрації. На порталі доступні відомості про те, як розв’язуються складні архітектурні питання і формуються комфортні умови для проживання.

 Будівництво нових житлових будинків

Будівництво житлових комплексів йде активними темпами. На нашому порталі ви можете дізнатися, які об'єкти будуть зведені у вашому місті, а які вже перебувають на етапі завершення. Які тенденції переважають на ринку нерухомості, як вибрати квартиру в новобудові, оцінити її якість і зрозуміти співвідношення ціни і якості – тут є об'єктивні дані про споруджувані і введені в експлуатацію ЖК.

Мистецтво будувати

За естетику міст і комфортність проживання в них відповідає архітектура. Дізнатися про тенденції містобудування, ландшафтної архітектури, знайти інформацію про дизайн інтер'єрів та об'єкти міського упорядкування можна в представленому розділі порталу «О стройке». Доступні відомості про те, які є проектні організації. Тут можна переглянути портфоліо готових робіт архітектурних бюро і студій дизайну.

Свіжі новини

Будівельний ринок швидко змінюється. Впроваджуються інноваційні технології та продукти, змінюються підходи до побудови будівель та впорядкування міста. Унаслідок з'являється потреба в модернізації, розвитку інфраструктури та реконструкції об'єктів нерухомості. Наш портал пропонує вам відстежувати всі значні зміни мінливої галузі.
Новинна рубрика дозволяє дізнаватися всі тенденції розвитку будівельного ринку та архітектури:

  • ремонт квартир;
  • зведення житлових будівель;
  • реконструкції та будівництво об'єктів транспортної інфраструктури;
  • планування територій;
  • капітальний ремонт;
  • оформлення садів, парків, прибудинкових територій;
  • дизайн інтер'єра.

Актуальні новини в нашій рубриці дають можливість бути в курсі появи інноваційних продуктів і технологій. Тут публікується важлива інформація про нерухомість усіх населених пунктів України. Ви можете дізнатися, які є провідні архітектурні організації, студії дизайну інтер'єрів. Відвідувачам сайту доступні відомості про тенденції й нововведення у формуванні міського середовища, зміни в реконструкції і проектуванні будинків, доріг, парків та прибудинкових територій.
Зручна навігація на сайті дозволяє швидко знаходити необхідні відомості. Приєднуйтесь до «О стройке» – дізнавайтеся свіжі новини про архітектуру й будівництво.